Victorie facilă în fața “studenților” clujeni

În cadrul ultimei etape din acest an, voleibaliștii de la SCM Zalău au primit vizita echipei Universitatea Cluj, formație clasată pe ultimul loc în Divizia A1, cu zero puncte acumulate.  Așa cum era de așteptat băieții lui Rainer Vassiljev nu au avut nicio emoție în fața echipei conduse de zălăuanul Bogdan Nicolae, impunându-se cu 3 – 0. Actul de debut a fost fără istoric, 25 – 8 pentru zălăuani, iar în setul al doilea, diferența a fost de 12 puncte, 25 – 13. În ultimul parțial, antrenorul Zalăului a efectuat o serie de modificări, iar finalul a fost mai disputat, diferența din final fiind de două puncte, 25 – 23.

După prima parte a campionatului, SCM Zalău se situează pe locul opt, cu 14 puncte. Următoarea etapă este programată în 13 ianuarie, când SCM Zalău va primi vizita campipoanei Arcada Galați.

 

 

One Thought to “Victorie facilă în fața “studenților” clujeni”

  1. […] În cadrul ultimei etape din acest an, voleibaliștii de la SCM Zalău au primit vizita echipei Universitatea Cluj, formație clasată pe ultimul loc în Divizia A1, cu zero puncte acumulate.  Așa cum era de așteptat băieții lui Rainer Vassiljev nu au avut nicio emoție în fața echipei conduse de zălăuanul Bogdan Nicolae, impunându-se cu 3 – 0. Actul de debut a fost fără istoric, 25 – 8 pentru zălăuani, iar în setul al doilea, diferența a fost de 12 puncte, 25 – 13. În ultimul parțial, antrenorul Zalăului a efectuat… Citeste mai mult […]

Leave a Comment